Tuesday, March 15, 2011

15 March 2011

   Whoa !! Apsal entry aku kali ni post tittle date ek ? HAHAHA! sukesuke saje . Nothing to say or even write . After wake up subuh tadi , aku cepat - cepat siap untuk attend speaking test . Adoiyai , aku dahla tak prepare langsung untuk test tu , so dengan bangge nye aku pun main speaking jelah ape yang aku suke . Hee . Thanx for Hamizi @ EG for helping . You are owesome , sir . ;) jasamu dikenang . * ayat menggelabah jap *
   Hari ni pun macam weird gaklah kan , bile semua boys kelas aku pakat - pakat tak mau attend kelas CTU . Weyh , taulah dah malas doh . Aku ni lagi lah malasnye . Agak - agaklah . HEHE . Sian kat Mat . Tak pasal - pasal turn tafsir die cepat gile . 
   And lastly , condelence to my dear friend Nadiy Azreeq . His nanny had passed away today. Al- Fatihah to her nanny . Be strong , bro .  I always here to support u . !

2 comments:

  1. aku engt entry kau nak cite pasal tuttt ;D

    ReplyDelete
  2. nak citer pasal ape je.
    it's just a date je kott . HAHA!

    ReplyDelete